6. marraskuuta 2011

Uimahallimelontaa

Kauden ensimmäinen uimahallimelonta takana, oli mukava räpiköidä välillä lämpimässä vedessä.

Tällä kertaa hallilla on kilpurina ilmeisesti Plastex Athena (520 x 40 cm). Nimestä en ole aivan varma,  ainakin Plastexin nettisivujen perusteella näyttäisi samalta. Kajakki vaikutti tyhjänä suurinpiirtein yhtä kiikkerältä kuin seuran vanhantyyppinen Elio, mutta heti penkille istuutumisen jälkeen tuo tuntui paljon mukavammalta (Vaikka kajakkiin mahtui juuri ja juuri istumaan ohjaamon kapeuden takia).

Sivuttaissiirtymä kahdeksikkovedon avulla onnistui helposti ja tasapainottelu melalla ja ilman meni hyvin. Ei kaatumisia tällä kertaa.

Testasin koskikajakilla muutaman eskimokäännöksen, tulivat takaraivosta kuten viime talvena. Oikeastaan  hieman rauhallisempina kun tajusin käyttää lantiota melaa enemmän.

Käsieskimo kahdella ja yhdellä kädellä sujui helposti, mutta ilman käsiä käännös jäi aina asentoon, jossa kajakki on lähes kääntynyt, mutta pää on vielä noin  10 cm veden alla. Ehkä ensi kerralla sitten.

Eteenpäin melonta koskarilla + kuppimelalla onnistui naurettavan huonosti, tuntui enemmän paikallaan kääntymiseltä. Vaatii vähän totuttelua taas tuo.

su 6.11 - 1,5 h